Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:
MBJ DESIGN

Kontaktadress:
Grotteparksvägen 80 426 71 Västra Frölunda

E-post: info@mbjdesign.se
Telefonnummer: +46(0)707–572201, +46(7)07–227002

Organisationsnummer: 630325-2917

Bekräftelse, upprättande avtal om köp
Genom att du godkänner dessa köpevillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

MBJ Design reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte MBJ Design leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas med ny leverans information.

MBJ Design ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser
Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar svensk moms i de fall varan levereras inom Sverige eller EU.
För all export utanför EU levereras varan exklusive svensk moms.
Fraktkostnad inrikes
MBJ Design levererar fraktfritt
Betalningsalternativ
Fakturabetalning (Klarna Checkout)
Kortbetalning (Klarna Checkout)
Direktbetalning (via bank, Klarna Checkout)
Delbetalning (Klarna Checkout)
Betalning via Klarna Checkout
I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning samt direktbetalning. Fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. Fullständiga villkor för Klarna Checkout kan läsas här.

Leverans
Varorna skickas med DHL och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste terminal.
Varorna kan även hämtas hos MBJ Design.
En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans.

Ej mottagen leverans
Godset ligger på terminalen i cirka 5 dagar. DHL kontaktar dig för dag och tidpunkt för leverans. Om DHL inte skulle få tag på er så returneras varorna till oss. Skulle detta inträffa förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt enligt DHL:s prislista, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Sekretess
De person- och kontaktuppgifter du lämnar till oss i samband med köp eller annan kontakt hanteras med största respekt och i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PUL). När du lägger en beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina uppgifter i våra datasystem för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Det handlar t.ex. om att kunna leverera dina varor.

Force majeure
Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt
Vid eventuell tvist kommer MBJ Design att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag. Tänk på att bilder inte alltid med exakthet återger produkternas verkliga utseende. Bildskärmsinställningar och trycktekniska variationer påverkar detta.

Kundservice
Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

MBJ Design
info@mbjdesign.se
+46(0)707–572201